Επιστροφές


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν εξαιτίας λάθους της εταιρίας, έχετε τη δυνατότητα να το επιστρέψετε δωρεάν εντός 10 εργάσιμων ημερών και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν για προσωπικούς λόγους τότε τα έξοδα αποστολής θα καλυφθούν από εσάς και η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί μετά τον έλεγχο του προϊόντος.

Η διαδικασία της επιστροφής ολοκληρώνεται σε 14 ημερολογιακές ημέρες και είναι η ακόλουθη:

Μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από τη στιγμή παραλαβής των αγορών σας, πρέπει να αποστείλετε το προϊόν μαζί με το “ Έντυπο επιστροφής προϊόντων” που σας έχουμε αποστείλει με συμπληρωμένα τα ζητούμενα στοιχεία.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στη συσκευασία στην οποία το παραλάβατε και να συνοδεύεται με την απόδειξη σε άριστη κατάσταση. Αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Για την περίπτωση που η παραγγελία σας έφτασε στο χώρο σας ελαττωματική ή έχει γίνει λάθος στην αποστολή των προϊόντων από την Kressos-Home.gr, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Θα παραλάβουμε την παραγγελία σας στην έδρα μας, χωρίς καμία επιβάρυνση από εσάς, και αφότου εξετάσουμε το προϊόν θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα της παραγγελίας σας εντός 5 εργάσιμων ημερών ή θα προχωρήσουμε στην άμεση αντικατάστασή του.

Για να έχουν ισχύ όλα τα παραπάνω θα πρέπει:
Να μας ενημερώσετε εντός 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας με θέμα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.
2. Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο το οποίο συνοδεύτηκε.

Για την περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, γιατί δεν έχετε μείνει ικανοποιημένοι ή οποιοδήποτε άλλο λόγο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Θα παραλάβουμε την παραγγελία σας στην έδρα μας, με το κόστος της επιστροφής να επιβαρύνει τον πελάτη, και αφότου εξετάσουμε το προϊόν θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα της παραγγελίας σας εντός 5 εργάσιμων ημερών ή θα προχωρήσουμε στην άμεση αντικατάστασή του.

Για να έχουν ισχύ όλα τα παραπάνω θα πρέπει:
Να μας ενημερώσετε εντός 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας με θέμα ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.
2. Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο το οποίο συνοδεύτηκε.