Η Εταιρεία μας


Aφοί Κρέσσου Ο.Ε.

Η «Κρέσσος Ο.Ε.» σας καλωσορίζει στο νέο διαδικτυακό της χώρο, που στόχο έχει την πλήρη παρουσίαση των προϊόντων που διαθέτουμε.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1983 από τους αδελφούς Αποστόλη και Χρήστο Κρέσσο και από τότε έχει χαράξει το δικό της δρόμο σε ότι αφορά τη διαμόρφωση, τον εξοπλισμό και πλέον τη διακόσμηση του σπιτιού σας, στην περιοχή των Τρικάλων και όχι μόνο.

Τα περισσότερα από 30 χρόνια λειτουργίας, καθώς και η εμπιστοσύνη των πελατών μας τόσα χρόνια αποδεικνύουν το μεράκι και τα γερά θεμέλια πάνω στα οποία χτίσαμε την επιχείρησή μας. Κύριος στόχος μας είναι το συμφέρον και η ικανοποίηση των πελατών μας, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ειδών κιγκαλερίας, κουρτινόξυλων, αξεσουάρ για το σπίτι και το μπάνιο, διακοσμητικά και πολλά νέα προϊόντα, στην προσπάθεια εμπλουτισμού και ανάπτυξης της επιχείρησης από τους γιους του Αποστόλη Κρέσσου, Δημήτρη και Χρηστό, οι οποίοι έχουν αναλάβει από το 2014.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής πορείας της επιχείρησης, δημιουργήσαμε και τον ιστότοπο www.kressos-home.gr με σκοπό την εξυπηρέτηση πελατών, και εκτός του νομού Τρικάλων.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό του καταστήματος είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει και να προτείνει την ιδανική λύση για εσάς και το σπίτι σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!