Τρόποι Αποστολής


Παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 2-7 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την περίπτωση.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συγκεκριμένες εταιρείες courier (ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα – Speedex – Γενική Ταχυδρομική) ή με μεταφορική εταιρεία σε περίπτωση μεγάλου βάρους ή όγκου των προϊόντων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών που δεν καλύπτονται από μεταφορική εταιρεία, αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους θα εξετάζονται κατά περίπτωση.

Κάθε παραγγελία στο Kressos-Home.gr έρχεται με tracking number για να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας και να γνωρίζετε ακριβή ημέρα και ώρα παράδοσης.

Tα έξοδα αποστολής για οποιαδήποτε παραγγελία άνω των 50€ είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για ολόκληρη την Ελλάδα.

Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας και της πληρωμής παραδίδουμε:
Εντός 24 ωρών στην Θεσσαλία και σε όλες τις πόλεις της Ηπειρωτικής Ελλάδας, εφόσον η παραγγελία σταλεί μέχρι τις 13:30 της προηγούμενης ημέρας.
Εντός 48 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φθάσει έως και τις 72 ώρες.

 

Διευκρινήσεις:
Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος.